Uw specialist in Schadeherstel

Vragen of schade? Bel (0523) 263 895 Schade melden
Vragen of schade?
Telefoon Route E-mail

Fusie. Heden en toekomst.

Vorige keer vertelden we u over de rijke geschiedenis en de samenvoeging van de beide autoschadebedrijven. Nu sinds 01-01-2017 DGL Schadeherstel haar daglicht zag is het onze wens om u mee te nemen in onze visie voor het heden en de toekomst.

Toekomstvisie.

De markt van autoschades is volop in beweging en staat onder druk. Daar zijn verschillende oorzaken voor aan te wijzen maar voorop staat dat we continu moeten kijken naar het heden en de toekomst. Een samenwerking bleek een verstandige keuze. Door de fusie kunnen we ons verder specialiseren op verschillende vakgebieden, kunnen we verder werken aan het waarborgen van kwaliteit en kunnen met vertrouwen bouwen aan een toekomst vol interessante mogelijkheden.

Wat betekent dit concreet voor u? Zonder er een al te commercieel verhaal van te maken komt het er voor u op neer dat we meer mensen voorhanden hebben die door opleiding zich verder hebben specialiseren in hun vakgebied en daardoor sneller en efficiënter uw schade kunnen verhelpen. Ander voordeel is natuurlijk de gezamenlijke inkoop van goederen. Immers hoe groter de afname, hoe beter de prijs. Daar zit ook winst voor u. Maar vergeet ook niet de impact van de verzekeringsmaatschappijen die steeds meer op zoek gaan naar efficiëntere bedrijven. We kunnen op niveau mee blijven spelen in deze markt met het volste vertrouwen van de verzekeringsmaatschappijen.

Naar de toekomst toe zal deze ingezette trend van efficiëntie, specialisatie en marktverbreding haar vruchten afwerpen en hopen we u regelmatig nieuwe feitjes te kunnen melden.

Foto copyright: Rebecca Gruppen Fotografie