Uw specialist in Schadeherstel

Vragen of schade? Bel (0523) 263 895 Schade melden
Vragen of schade?
Telefoon Route E-mail

Autoschade

Schadeherstel
Een winkelwagentje tegen de auto, een tak van de boom gevallen –op de auto-, een iets te krappe garage binnengereden… Het zijn situaties die iedereen kan overkomen. Een deuk is zo gemaakt. Maar schade aan de auto kan ook buiten uw eigen schuld liggen. Voor een groot deel bent u immers afhankelijk van medeweggebruikers.

Mocht u op wat voor manier dan ook schade oplopen, dan lost DGL Schadeherstel het voor u op. Schade oplopen is al vervelend en ingewikkeld genoeg. Daarom repareren we niet alleen wat kapot is aan uw auto, maar we regelen ook alle zaken rondom de verzekering.

Wij zullen de schade aan uw auto herstellen, waarbij we zoveel mogelijk gebruik maken van de originele onderdelen en als het mogelijk is kostenbesparende reparatiemethoden gebruiken. Hoe dan ook zorgt Schadeherstel DGL ervoor dat uw auto zo goed als nieuw terugkomt.

Vaste procedure
Zodra uw auto binnenkomt reinigen we hem grondig.
Vervolgens bekijken we de schade en bestellen we, als het nodig is, nieuwe onderdelen.

Op de werkplaats verwijderen we de deuken en schuren en plamuren we de uitgedeukte plekken zorgvuldig. Zodra alle oneffenheden weg zijn, spuiten we de auto in de oorspronkelijke kleur. Hiervoor maken we gebruik van onze eigen spuitcabine, door de moderne apparatuur kunnen wij elke kleur aanmaken.

Hoe groot de schade ook was, wij streven ernaar om uw auto in zijn oude staat weer bij u af te leveren.
Om dit verzekeren krijgt u vier jaar garantie op de gerepareerde schade.

Garantiebewijs