Uw specialist in Schadeherstel

Vragen of schade? Bel (0523) 263 895 Schade melden
Vragen of schade?
Telefoon Route E-mail

Recensies

Hans Weelink, Bergentheim
“Na een ongeval kwamen we via een tussenpersoon terecht bij D&L Schadeherstel. We werden zeer vriendelijk ontvangen bij de receptie en hebben samen het schadeformulier ingevuld. We vonden het erg vervelend, maar gelukkig is onze auto op een hele mooie en nette manier hersteld. Je kunt niet zien dat we schade hebben gehad. Wij zijn erg tevreden over de gang van zaken en zullen jullie bedrijf zeker aanbevelen bij familie en vrienden!”

Ineke en Allard van den Hof, Hoogeveen
“Onze eerste kennismaking met D&L Schadeherstel was via onze verzekeringsmaatschappij. Toen bleekdat iemand met een spijker een diepe kras op de zijkant van onze camper had gemaakt, raadde onze verzekeringsadviseur ons namelijk aan om met dit verhaal naar D&L Schadeherstel in Hardenberg te gaan.

Dat hebben we gedaan en we zijn zelden ergens zo vriendelijk ontvangen. Na de taxatie van de schade, maakte Bert Lennips voor ons een berekening van de kosten. Hij keek daarbij niet alleen naar de kosten van de schade, maar ook wat dit zou betekenen voor ons eigen risico. Daaruit bleek dat het voordeliger was om de schade zelf te betalen. Dat hebben we dus gedaan en we kunnen niet anders zeggen dan dat D&L Schadeherstel uitstekend vakwerk heeft geleverd. Alleen wanneer je het weet en je met een vergrootglas kijkt, zou je misschien een spoortjekunnen  zien van de schade.

Dit alles gebeurde in 2005 en we hebben de camper nog steeds. Inmiddels hebben we tweemaal de bumper laten spuiten, beide keren op kosten van de verzekering van derden. D&L Schadeherstel heeft de bumper gespoten in de kleur van de camper, waardoor deze er eigenlijk alleen maar mooier op is geworden. Toen Bert Lennips ons vertelde dat D&L Schadeherstel ook campers poetst, hebben wij die vervelende klus met genoegen uit handen gegeven. Dat hadden we veel eerder moeten doen. Want niet alleen zijn we nu van datgepoets af, de camper glimt en glanst nu meer dan ooit.

Omdat D&L Schadeherstel ons uitstekend bevalt, hebben we ook onze Peugeot 1007 een paar maal ter reparatie bij hen aangeboden. Hoewel schade enorm vervelend is, vergeet je dat onmiddellijk wanneer je bij D&L Schadeherstel binnenstapt. Je wordt vriendelijk ontvangen met koffie, terwijl zij de benodigde papieren invullen en foto’s maken. Daarna wordt er een plan getrokken en overlegd wanneer je de auto kan halen en brengen. Wij zijn zelf geen vervangend vervoer nodig, maar we weten dat ook dat uitstekend wordt geregeld door D&L.

Kortom, bij D&L Schadeherstel verloopt alles vloeiend en vlekkeloos en dat vinden we geweldig. Wij vinden het altijd leuk om op verjaardagen en partijtjes en aan de bridgetafel te verhalen over de service die wij steeds weer krijgen bij D&L Schadeherstel. Wij bevelen hen dan ook van harte aan bij iedereen die we kennen. Hoewel wij beiden ruim boven de 70 jaar zijn, hopen we nog jaren gebruik te kunnen maken van de poetsservice van dit fantastische bedrijf.”

 

Henk Zielman, Hardenberg
“Mijn eerste ervaring met D&L Schadeherstel was op uitnodiging van de verzekeringsmaatschappij om mee te doen aan een caravanveiligheidsdag waarbij onze caravan gekeurd werd op meerdere onderdelen. Tijdens deze keuring werden de banden, reminstallatie en gasinstallatie zorgvuldig onderzocht. Het bedrijf zag er netjes en verzorgd uit en de keuring verliep nauwkeurig en vlot. Sindsdien breng ik de caravan ieder voorjaar voor een beurt bij D&L Schadeherstel. Vorig jaar werd ik er door hen op gewezen dat de banden over datum waren. Ik wist dit niet, want het profiel was nog goed en verder was er niets aan te zien. Maar met name voor de verzekering is het heel belangrijk om deze wel tijdig te vervangen. Gelukkig  kon dit direct ter plekke gebeuren. Dit jaar had ik een kleine schade aan de zijkant van de caravan. Ook dit is vakkundig door D&L verholpen, inclusief het afhandelen van de schade met de verzekeringsmaatschappij. Ik hoefde daarvoor alleen maar mijn verzekeringsbewijs bij de receptie van D&L Schadeherstel laten zien. Hoezo makkelijk? Van de schade is niets meer zichtbaar en ik heb geen werk gehad met de administratieve rompslomp. Dus zowel wat betreft kwaliteit als klantvriendelijkheid ben ik zeer tevreden over D&L Schadeherstel. Kortom, ik beveel D&L Schadeherstel van harte aan bij zelfs de meest kritische klanten, zoals bijvoorbeeld mijn eveneens kamperende kameraad.”

Kees Keukenprins, Hardenberg
“Ik heb Bert Lennips leren kennen doordat we samen in het bestuur van Bedrijventerrein Haardijk hebben gezeten. We wisten dus van elkaar wat we zoal doen binnen onze bedrijven. Toen Erwin Drenthen op zoek was naar een nieuwe keuken, kwam hij bij ons in de zaak en al pratende kwamen we op het idee iets nieuws te introduceren: het spuiten van frontjes en keukendeurtjes.

Inmiddels laten we regelmatig de frontjes van een bestaande keukens spuiten, al naar gelang de wens van de klant in mat of hoogglans. Maar daar is het niet bij gebleven, we hebben inmiddels ook kasten en deuren laten spuiten. Wanneer je een keuken wilt overschilderen, kan dat normaal gesproken alleen bij houten frontjes, maar de spuittechniek kunnen we ook inzetten bij keukens waarvan het folie heeft losgelaten. Het is een unieke- en prijstechnisch zeer gunstige oplossing en het resultaat is kwalitatief zeer hoogwaardig. Bovendien is het ook nog eens heel duurzaam! Het eindresultaat is verbluffend mooi en onze klanten zijn zonder uitzondering erg tevreden. Wij zijn uiterst tevreden over het werk wat D&L voor ons doet en zullen hier zeker nog vele keren gebruik van maken!”

Henk Groote, De Wijk
“Bij het renoveren van onze woning, stond ook het verven van onze dertien binnendeuren en een radiator op het programma. Daar zag ik een beetje tegenop. We wilden hiervoor hoogglansverf gebruiken, maar het nadeel hiervan is dat iedere oneffenheid wordt benadrukt. Ik durfde dit karwei zelf niet aan en hoorde toen via via dat D&L Schadeherstel ook interieurs spuit. Ik heb de deuren daar toen afgeleverd en ze een week later opgehaald. We zijn laaiend enthousiast over het resultaat. De deuren zijn schitterend strak gespoten en lijken als nieuw. Ik ben echt een tevreden mens en wil D&L Schadeherstel bij iedereen aanbevelen wie het maar horen wil. Mijn dank is heel groot.”