Uw specialist in Schadeherstel

Vragen of schade? Bel (0523) 263 895 Schade melden
Vragen of schade?
Telefoon Route E-mail

Caravan of camper

Tijdens de vakantie schuurt de caravan langs een tak of met het ophalen uit de stalling ziet u een paaltje over het hoofd: schade aan uw caravan of camper is zo gemaakt. Wat de reden ook is voor het oplopen van schade, Schadeherstel DGL repareert uw caravan of camper.

Krassen, deuken en andere beschadigingen herstellen we snel en vakkundig, zodat u weer onbezorgd van een vakantie kunt genieten. De medewerkers bij Schadeherstel DGL zijn volledig gecertificeerd en getraind volgens de laatste methodes. Zo maken we voor kleine beschadigingen gebruik van de Profile Repair herstelmethode. Lees hier meer over de methode. Voor de kleine reparaties krijgt u maar liefst 10 jaar garantie.

Voor het repareren van uw caravan of camper zullen we zoveel mogelijk kostenbesparende reparatiemethoden én de originele onderdelen gebruiken.

Net als bij het repareren van uw auto reinigt DGL Schadeherstel uw caravan of camper eerst grondig. Uw caravan wordt uitgedeukt, de plekken worden zorgvuldig geschuurd en geplamuurd. Als alle oneffenheden weg zijn, zal uw caravan of camper in de originele kleur worden gespoten.

Ook voor groot herstel kunt u bij ons terecht. Denk aan dak- of wandvervanging, chassisherstel, schade door lekkage, het vervangen van deuren, ramen of service luiken. Bel of kom langs om de mogelijkheden te bespreken.